Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


I minnenas rike

I minnenas rike
blandas glädje och sorg
med känslomässig nostalgi.

I drömmarnas rike
är färgerna starkare,
och den innersta längtan
förvandlas till poesi.

I vardagens rike
görs medvetna val
för vinning och harmoni.
För utgången finns det
dock ingen regi.




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-11 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP