Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den älskande och den älskade

Det är den älskandes rätt
att välja spår i ett snårigt hjärta
söka guldet och lyfta det fram
finna färg och måla sig en bild
ett verk som man får spegla sig i
se den älskade som den älskade
Är.

Det är den älskades tröst
när ljuset sviker soluppgången
att se morgonljuset komma
utan att det anstränger sig
buret av sin hjärtas käras ord
Jag tar det där
Jag är dig när
Jag har dig kär

Det är de älskandes kraft
på en rank och otrygg färd
på väg mot framtid ljus och stor
känna vila och en absolut tro
att den hand som bär
är den hand som är
i min.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-13 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP