Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela på mig speleman

Så vi våndas dem
dragspelshudarna
det låga priset
det rika livet.

Spela på mig speleman
sjung en psalm
om en man
som nått fram.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-03-25 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP