Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stenkast ifrån

En blekvit Kristus
blå ögon och en blå själ
blond som Monroe

samlar sig lögner
bunkrar upp politiker
för framtida bruk.

En annan rör sig
genom hemlandstrakters kval
Gaza, Golgata

bunden av löften:
låt barnen komma till mig
här, min andra kind.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-26 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP