Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navalnyj

var inte rädd
var inte rädd
var inte rädd

ord har knådats färdigt nu
bakom murarna finns munnarna
fågelungeöppnade

fyll munnarna med ord
ordet är ett svärd
säg björnen som det är, jag är

inte längre rädd
inte längre rädd
inte längre rädd




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-01 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
björnen är putin i min värld - vem pratar du till egentligen?
jävla klumpigt.
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP