Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland hittar man inspiration på de mest oväntade ställen (zooma in bilden)…


RENEGAT

Är glittret vackrare i havet
än på dina egna grenar?
Föredrar du fiskmåsar
som flyger framför renar?

Var din flykt en slump
eller en utstuderad plan?
Säg, hur hittade du hit
till stranden lilla gran?




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-20 17:36



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa tänka sig,vad som
finns att be-skriva?
Om man som
författarinnan
har lysande
ögon av
grönt
att se
med!

2024-05-28

  Kungskobran VIP
Det var som fan
en liten gran
har på stranden slagit rot
det är riktigt stort
2024-05-21

  Sparvögat VIP
Jag tycker om titeln på denna ~
granens flykt…
Fina rim!
2024-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Varför inte skrattmåsar?

2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP