Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför tandläkarebesöket

Vita arkivet fick en komplettering:
Kalle Moraeus
"Är det säkert att du älskar mig?"
Den ska sjungas mjukt och fint på min begravning.

Fast jag lever ju.
Jag ska bara gå till tandläkaren.

Men man vet ju aldrig...











Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-22 09:55



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ibland är det bra att tänka efter före. Man vet ju aldrig. Hoppas att tandläkarbesöket gick bra.
2024-05-24

  MaLo VIP
Haha. Stor igenkänning på den.
2024-05-23

  Gunwale VIP
Kul text sprungen ur oro.
Jag vet inte heller om jag kommer levande från tandläkaren! Ska dit snart … till en specialist till och med. (Allt berodde på ett minimalt och stenhårt korn i maten.)
2024-05-22

    Lena Söderkvist VIP
Nä, just det, haha. Svart humor, vilket uppskattas.
2024-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP