Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyd, tydligare, tydligast

På sin egen plats, precis vid syrenbusken
Har hon drömt sig färdig.
Där möter hon sig själv med orden i sin famn.

Hon är inte enkel men hon är långt ifrån svår.

Hon har varit på resor där varje sekund har 
räknats och alla möten bär på sin tid.
Hon håller dem nära eller långt ifrån.

Hon är inte enkel men vet vem hon håller av. 

Det händer att hon besöker misstagens källa.
Den är djup och går inte att önska bort. 
En gång hoppades den på mer än allt.

Hon är inte enkel men hon vet vad hon har. 




 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-24 01:44



Bookmark and Share


  animan VIP
Dikten har en bra komposition som speglar den treordiga rubriken. Tonen känns lite lätt gäckande, det tydliga stannar vid antydningar. Bra!
2024-05-24

  Sparvögat VIP
Så målar hon ord, resor och
historiens misstag ~
med tydlighetens penseldrag…

Så fint!
2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP