Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bok och flera bokar


Vägvalet blev enkelt 
och en repris från alla 
tidigare år. 

En färd genom grön tunnel 
där bokarnas skira grönska
låter solglitter leker tittut. 

Ett nytt år, vår blir sommar.
Just det är som vanligt och
tur är väl det. 

För allt annat är som inget 
annat och allt är ändå det 
som betyder mest. 







Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-25 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP