Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som hyllar att hitta en själsfrände, som liknar att hitta din egen charmiga prins: Må den här dikten få genklang av glädjen att hitta din själsfrände, din egen charmiga prins och inte bara en het sommarhistoria


Det är midnatt, Muse of Desires...

 

***

I en värld av många hittade jag den,
En själ som lyser som morgonsolen.
Med ett hjärta så djärvt och ett leende så ljust,
Min charmiga prins, min rena fröjd.

I hans ögon ser jag stjärnorna i linje,
En kärlek så djup, för alltid min.
Han är drömmen som går i uppfyllelse, verkar det som.
Svaret på alla mina viskade drömmar.

Med varje steg flätas våra vägar samman,
En perfekt matchning, så sällsynt att hitta.
Han är varje dags skratt,
Vänliga ord när himlen är grå.

I hans famn finner jag min frid,
En säker tillflyktsort, en söt frigörelse.
Min prins charmig, med kärlek så sann,
I det här livet är det jag och du.

Tillsammans ska vi bygga en värld så rättvis,
En kärlekshistoria utan jämförelse.
Ty i dina armar hittade jag min plats,
I berättelsen om vår oändliga nåd.

Må den här dikten få genklang av glädjen att hitta din själsfrände, din egen prins charmig.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-26 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP