Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Semifinal i hockey-VM, Sverige-Tjeckien


TVÅ KRONOR

Vår stolta ishockeynation,
med mandom, mod och morske män
föll hop. Tre Kronors inflation
beskådades i Tjeckien.

Men svenskarna var lånade
från penningproffsens kula
och tjänar att bli hånade
som icke blå och gula.

Det gäller även Tjeckien.
Det måste man besinna.
Det fordras pengar om igen,
om man vill VM vinna.

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-05-26 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP