Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hofstadter Inspirational


I'm set, you bet, won't let
it cling; anything you bring

I'm here, no tear, no fear
I'm there, everywhere, no care

so smart by heart, will part;
a streak, so sleek, unique!

I'm on, I won, I'm gone
You loose you goose, go snooze!




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-27 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP