Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhällskritik


Att pillra dit är alltför lätt…

- Jag känner mig så ledsen *en stilla tår*
- Varför då?
- Grannens hamster har dött.
- Det är verkligen inte bra. Det måste botas!
- Jaså…?
- Här ta ett piller. Hur känns det nu?
- Lite bättre.
- Bra, inga fler tårar. Var glad varje dag.
- Men tänk om jag blir ledsen imorgon med?
- Då tar du ett till piller.
- Och om jag blir ledsen varje dag.
- Då tar du piller varje dag.
- Fast om pillren tar slut?
- Oroa dig inte. Du kommer ta slut innan pillren tar slut. Här - ta ett piller till mot oron.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olivija
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-11 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivija
Olivija