Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andras alster

Vaken, nykter
och oinspirerad

Idag
får jag njuta av andras
alster




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-08-23 18:43



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
he he he.. inte illa alls
2006-08-24

  Propella
Aj aj aj - låter inte bra *förmanar* Du kan inte vara tre onda saker samtidigt!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan