Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarbilder


Skönhet

Skönhet är att vakna en solig morgon
Känna värmen smeka min nakna hud
att sakta få vakna till fågelsång
som är som den allra ljuvaste musik

Skönhet är att se alla sommarens blommor
som är så vackra i regnbågens färger
blommor som talar till mitt hjärta
med ömma önskningar om en evig kärlek

Skönhet är att se barnens lek och stoj
barfota springande på parkernas gräs
med grässtrån smekande smala anklar
att få höra deras gälla skratt av glädje

Skönhet är att med sin käraste vän
sitta hand i hand och se solen gå ned
medan stillheten och glittrande vatten
målar en bild av drömmar i vårt sinne




Fri vers av Annica
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-08-23 20:27



Bookmark and Share


  To
vacker förklaring du har av skönhet
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Annica
Annica