Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor av liv och kärlek


Du och jag

Låt oss leva som svaret på våra drömmar
som nyutslagna blommor vajande för vinden
låt oss visa våra känslor som inspiration
av det frö av liv vi sått som skall få gro

Känslor som likt oceanens vågor ger liv
åt tidens ansikte med ömma anletsdrag
låt tiden vi lever i få stanna upp litet
medan solen värmer oss i en stilla kram

Du och jag klättrar uppför livets berg
vi sträcker ut våra händer tillsammans
fångade av ödets nyck med tacksamhet
för att få njuta av att finnas för varandra

Du och jag i mörka skuggors morgondag
allt medan vardagens tempo fångar oss
du och jag som i en klarare framtid
känner ett vackert frö av hopp få fylla oss




Fri vers av Annica
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-08-23 20:29



Bookmark and Share


  hawkeye
Riktigt vacker vännen....
2006-09-22

    Camillaa
såå himla fiin :)
/ C *
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Annica
Annica