Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer alltid minnas dig

att bara få se dig sova i våran säng får mig att le
som när jag hör dig inne i duschen när du fixar dig iordning för dagen
får mig att stråla av lycka att ha dig i mitt liv

eller när du kommer hem på kvällen och ler och säger att du saknat mig
då känner jag i hela mig att du är min kärlek

eller våra underbara myskvällar som inte behövde vara speciella
men att det är du som är bredvid mig gör mig så lycklig

såna småsaker man nästan tar för givet ska finnas där

men sen kan det bara ta slut bara förvinna lika lätt som en stormig dag blir till en rofylld afton

du togs ifrån mig på ett ögonblick

nu är du så långt borta från mig men jag minns och jag kommer alltid minnas dom små sakerna som gjorde det så speciellt

alltid finns du kvar i mitt hjärta och för evigt kommer jag att älska dig




Fri vers av hanouna
Läst 576 gånger
Publicerad 2004-11-08 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanouna
hanouna