Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknade och log

Idag vaknade jag och log
för i mina drömmar fanns du vid min sida
vi hade varandra
vi var lyckliga
hela min kropp ler när jag tänker på dig
längtar tills kvällen kommer
då ses vi igen......




Fri vers av hanouna
Läst 511 gånger
Publicerad 2005-05-13 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanouna
hanouna