Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fram och tillbaka



Ensamma går vi där


Längtar oss skrikiga


Försöker se ut som om vi inte bryr oss


Som om livet vore normalt




Fri vers av efflux
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-08-24 19:10



Bookmark and Share


  JML
Fint. Får en bild av att hålla fasaden uppe.

Tycker om " längtar oss skrikiga", ett eget uttryck.

Dock verkar du slarva lite, det fattas väl ett "se" innan ut? Och titeln känns lite som fusk... Att ta sista ordet i dikten som titel menar jag.
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

efflux