Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta


Sakta
Släpper behovet
Av att fånga henne
Att garantera
Hennes kärlek till mig

Sakta
Om och om igen
Och för alltid






Fri vers av efflux
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-10-23 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efflux