Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen himmel



Det är ingen himmel jag letar efter,
ingen värld

(Alldeles för lätta att hitta)

Det som väntar här är mer sällsynt än
himlen

(Alldeles för många ska dit)




Fri vers av efflux
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-11-09 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efflux