Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sandkorn


små stjärnorna har
alla

brustit
utanför

jag andas visst

inte

ens längtan

längre




Fri vers av Anton Berg
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-08-24 22:15



Bookmark and Share


  Linda Jonsson
En dikt helt i min smak!!!
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Anton Berg