Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och långt borta strödda mil under stjärnor som aldrig faller


champagnen
är alltid

slut

och telefonen
nerlagd

utanför din dörr

inatt
var det så kallt

under
bron som föll
farväl

jag tog det med
mig

hela avståndet

mellan
sömnen

och

gränsen där
smärtan

slutar




Fri vers av Anton Berg
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-08-25 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton Berg