Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oro.


Tvivel.

Mina vänner vänder mig ryggen,
när jag som mest behöver dem,
tårarna faller hårt mot marken,
kroppen skälver och faller.

Growing increasingly unclear,
my love,
my faith,
my sense.


Jag förvandlas från Drake till Orm.




Fri vers av Ymje Sköld
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-08-25 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ymje Sköld
Ymje Sköld