Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går med mig

Den värmen som omsluter min hand,
den trygghet den ger.
Som en osynlig hand.
Jag vandrar med insikten att du går bredvid.
Jag vandrar.

Allt delar jag med dig.
Jag vet att du förstår, att du förlåter.
Jag vet att du skyddar mig.
Vandrar med mig.

Den glädje som omsluter mitt hjärta,
den trygghet den ger.
Som en osynlig omfamning.
Genom snår, hårda år,
vet jag att du går med mig.
Jag vandrar.

Allt delar jag med dig.
Jag vet att du förstår, att du förlåter.
Jag vet att du skyddar mig.
Vandrar med mig.

Den lyckan att se dina fotspår bredvid,
den trygghet det ger.
En alldeles synlig kärlek.
Jag vet att du är här, stöttar mig.
Vi vandrar.




Fri vers av marie tries
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-08-25 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie tries