Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här skiljs vi åt

Så, här är där vi skiljs åt
Här tog du och jag slut
Jag var alltid ensam i vår saga
Och nu tynar den bort i intet

Här är där vi tar adjö
Så tydligt du lämnar mitt liv
Ska jag känna sorg eller lättnad?
Saknaden triumferar

Aldrig mer ska jag sitta bredvid
Aldrig mer drömma om din famn
Aldrig mer skratta och retas
Men alltid ska jag minnas dig

Där vände du om och gick
Vi fick inte det avslut vi förtjänat
Det fanns aldrig en chans för oss
För det var jag som var ensam i vår saga




Fri vers av marie tries
Läst 628 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-12-17 23:07



Bookmark and Share


  Marie Å
Alla sagor är inte lyckliga....
Fint skrivet
2009-01-05

    Botox
Som en sång av Stina Nordenstam.
2009-01-04

  Fredric
oj, en svår saga... med svåra beslut.. bra diktat... bra känsla...
2009-01-02

  MeAmmie VIP
Vacker avskeds dikt eller saga? Att tydligt ta adjö är något som känns i varje avsked som har kärlek i någon form inblandad i. Fredens Lena Liljor/Ammie
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

marie tries