Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett mailsvar till en vän som jag skickade för ett tag sen. Är väldig personlig


Brev till min älskade vän

Hallå kära vän, jag är i stan igen
hoppas att du mår bra
förlåt att svaret är sent, det var inte illa ment
det har vart mycket varje dag

Här är det så skönt, så vackert och grönt
nu när man börjat plugga journalistik
man känner sig fri, som ett surrande bi
ja nån slags bonderomantik

När det gäller stand-up, så har jag inte kollat nån klubb
men vet ungefär vart jag ska gå
Om en vecka ungefär, ska jag kolla runt här
om nåt ställe är på

Jag hörde av en vän, att du blivit dumpad igen
hoppas att du inte tog det för hårt
för kärleken kommer och går, precis som klockan slår
ibland är livet svårt

När du blir less, på all rusning och stress
kan du inte då komma hit?
Kanske komma en kväll, till vårt fina kapell
efter det snacka lite skit?

Eller ska vi festa loss, med vin och shots
en kväll ute på stan ?
eller gå på café, dricka kaffe latte
av gammal slentrian ?

Kanske är du trött på mitt tjat, kanske var det för privat
för att bara vara ett mail
du vet, jag är sån, när jag saknar nån
så blir jag personlig av mig

Du får ha det så bra, vi hörs nån dag
Massor av kramar ifrån mig
Jag säger det igen, du är bra vän
Var stolt över dig själv, hej




Fri vers av Marcus Olsson
Läst 759 gånger
Publicerad 2006-08-26 01:17



Bookmark and Share


    Camillaa
vilken bra text =)
/ C *
2006-08-26

  Tav
lite som Elden med Lars Winnerbäck :)
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Marcus Olsson
Marcus Olsson