Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som räddar

Vad kan jag göra mer än att alltid finnas där för dig…
Om jag lovar dig, mer, gång på gång…
Vart vill du komma?
Till den dag,
när jag inte kan lova mer?

Jag förbannar mig själv för att vara så vilsen,
borde veta bättre.
Men när du inte visar mig,
Var annars kan jag vända mig?

Än till mina drömmars enda kärlek?
Den som aldrig dör…
När jag skakar och river mina kinder av skam,
finns den kärleken överallt.

Jag finns för dig!
Men du kväver mig.
Skulle dö, somna in…

Om jag inte skakade och rev mina kinder…
Då den eviga kärleken finns överallt.

Jag kämpar för den, även om den borde vara besegrad.
Jag drömmer om den, även om det skadar min själ.

För har du en gång älskat,
Är du för alltid förlorad…




Fri vers av Velique
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-08-26 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Velique
Velique