Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen vi plötsligt blev tre

Du stirrar ofta ut genom fönstret.
Jag tror jag vet vart dina tankar flyger.

Vår värld är underbar, det är du och jag,
och bara så mycket mer, vi vill att den ska vara...
Ibland är den oändlig, ibland tar den slut utanför täcket.
Världen är bara ett enda suddigt lyckorus.

Dina tankar är på väg bort mot något okänt.
Något du är rädd för. Samtidigt längtar du,
efter just denna dag.

Du är rädd att något ska försvinna,
att drogen ska sluta verka, att världen ska krympa.

Vid fönstret finner du sin tillflykt,
men du vill egentligen inte bort.
Vet du vad det är jag ska säga?

Hjärtat stannde en sekund,
men du log...









Fri vers av Velique
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-25 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Velique
Velique