Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig ekvation

Det du har, det jag har, delat med två.
Det är vad du känner,
gånger alla kyssar jag är villig att ge.

Det är vad som händer,
när man försöker lösa problem.
Så funkar det inte, går inte jämt ut.
Ett decimaltal, oändligt, utan slut.

Oändligt upphöjt till en miljard.

Det du ville, det jag vill, minus alla dåliga stunder.
Om du är X så är jag Y, utan gemensam nämnare.

Varför ska det vara så svårt att lösa tal med X och Y,
De är ju bara...

Det du har, det jag har…
Lika med, oändligt minus oss…




Fri vers av Velique
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-26 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Velique
Velique