Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ibland, tacka Gud för det

Jag är en myra i
elefantland
och stacken stack

Jag är en mobiltelefon
i en mobilfri zon
och den fasta telefonin
har smält efter det senaste blixtnedslaget

Jag är
en rutig ruta i evigt
runda cirklar

Jag är
en
av dom
som är
0, utom matematisk räddning

Jag är rädd
för trygghet och
trygg i rädsla
men osäker
på trygghetsmänniskor

Jag är
varm och kall
nördig utan att vara ball

Sjung för fan
sjung om sommarens
glada dagar !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-08-27 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan