Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

När sanningen börjar svida
och kärleken gör ont
så vet du att orden sårar
mycket mer än du tror
Det hjälper inte att gråta tårar
och inte prata med någon stor
Men tidsnog kommer det gå över
trots smärtan som finns där längst inne
Biter dig i själen..




Fri vers av LiLianna
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-08-27 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiLianna
LiLianna