Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dream on

Utan drömmar kan man inte skapa sig en verklighet
Utan en enda önskan, kan man inte glädja sig
eller se fram emot något,

Fortsätt drömma och fortsätt se ljuset
försök ändå leva i nuet.


Dream on..




Fri vers av LiLianna
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-09-07 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiLianna
LiLianna