Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittar


Ett steg

två steg

tre steg


En stig

en väg

en labyrint


jag söker

Jag ångrar

Jag vänder

Jag hittar




Fri vers av Oscarius
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-08-28 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscarius
Oscarius