Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elegi till E A Poe


Död är Guds son!

Jag tror på det

Ty det är omöjligt

och han har uppstått ur graven!

Det är sant

Ty det är otroligt

Credo quia absurdum

Amen




Fri vers av Oscarius
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-08-28 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscarius
Oscarius