Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina

Dina dikter är vackra
Dina dikter är bästa
Du bara skriv
Jag vänter
.................




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-08-28 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi