Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jack

Ska försöka få på pränt
den känslan jag känner nu
Att vi är som gjorda
för att sitta ihop

Att känslan du förmedlar
när jag är i dina armar
är starkare än allt
och mer därtill

Att när dina läppar möter mina
finns det inte någon hjälp
för jag faller så handlöst
i dina öppna armar

och ingenting kan hindra mig
jag faller för jag vill
vill falla här föralltid
för dina armar är bra på att fånga mig.




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-08-28 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson