Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa stunder frågar efter sig själva

Mitt livs kulisser hade rivits sönder
Rosen i min hand, brann när jag inte älskade den
jag blev inte min egen herre
vill bli fri, det var den svåraste dagen.




Fri vers av Kurdi E. Kara
Läst 646 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-29 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurdi E. Kara
Kurdi E. Kara