Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka till livet

När jag dör, ska helvetet eka
När jag dör,ska jag bli äkta
inbjuden ska jag komma.




Fri vers av Kurdi E. Kara
Läst 1457 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-08-30 02:31



Bookmark and Share


  Filosofen2
Inte visste jag du skrev poesi... Duktig du är:)
2011-01-20

    KalleLager
så jävla bra.
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Kurdi E. Kara
Kurdi E. Kara