Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett känslofyllt möte

Ett ögonkast.
En längtan, fylld av kärlek och förväntan.
Ett leende, hjärtat fylls av värme.
Blodet strömmar genom varje blodåder, som får hela kroppen att bli glödande het.

Ett avsked, blodet stelnar, leendet är försvunnet.
En vilsen tår rinner långsamt ner mot mungipan.
Den salta tåren, letar sig stilla in i munnen.




Fri vers av ahwak
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-08-29 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ahwak