Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig vi

Intill ljusår utav längtan
föds lånad vemod
utanför dörrar
smidda av orden
du aldrig hann säga.
Vid en fjärils vingslag,
så när som en viskning
lämnar jag dig
i stunden
då du
inte ser.




Fri vers av Petra L
Läst 511 gånger
Publicerad 2003-12-05 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L