Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är ditt fel

Det är ditt fel!
Allt är ditt fel!
Jag skriker ut orden i mörkret
Fan, varför litade jag på dig?
Du är falsk
Jag hatar dig
Jag känner att tårarna rinner
Det är ditt fel!
Skriker jag igen
Jag sjunker ner på knä i gräset
Det är ditt fel
Allt är ditt fel viskar jag
Men innerst inne vet jag,
att allt är mitt fel.




Fri vers av Lollan_
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-09-01 17:47



Bookmark and Share


  Freya
Jaa! <3
den är var V A C K E R!
och sann!
Mums! X'P

och nu tycker jag inte att jag känner något härmat i den,
som jag kännt lite i vissa andra

She's back!
(Även om du inte varit borta..)

Fast för mig är du nästan alltid borta

saknar dig gumman!


/Freya

--
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_