Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer och trampar

Slänger ett öga på diverse ting
men behåller hjärtat
på rätt plats

Springer
i fel skor
och trampar upp nya stigar

Leker med tanken
och står ut med stanken

Dyrkar mer än lås
och bakom bom
är du utan galler

Vänsterhand
högerhand
öra
öra

Jag lyssnar inåt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-09-01 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan