Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanter och prassel

Tuff tuff
utan tåg

Ruffel prassel
utan båg

Tre
tanter
kör rollator

Världen
accepterar inte




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-01 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan