Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkliga ting

Hon utsätter sig
för märkliga ting

Eller sätter hon sig in
i mänskliga ting

Jag fattar ingenting




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 138 gånger
Publicerad 2006-09-01 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan