Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnmörker

älskling
jag tror det har hänt något hemskt
älskling kom och håll min hand
jag behöver dina varma händer just nu
för det har hänt något så hemskt
älskling
det är så kallt nu

jag tror stjärnorna har fallit ner
det är så mörkt älskling
dom måste ha fallit ner
för allt ljus är som uppslukat
av en främmande himmel
och jag hittar dig inte i mörkret

älskling är du där?
älskling...?




Fri vers av candyfloss
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-09-01 20:10



Bookmark and Share


  Neal
Fin dikt !
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

candyfloss
candyfloss