Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är borta

Kommer han sakna mig?
Kommer han sakna mig, när jag är borta?
Kommer han sakna mitt léende, mitt skratt?
Kommer han tänka på mig?
Kommer det faktum
att det en en gång var vi
sätta något spår i hans hjärta?
Kommer han någon gång
komma på sig själv
med att tänka på oss
vad vi kunnat bli?
Kommer det nånsin att vidröra honom
att jag var beredd att offra allt
för hans skull?
Att jag såg upp till honom
dyrkade honom som en gud.
Att jag ansträngde mig
för att göra honom stolt
och även i de mörkaste stunder
försökte hålla mitt humör uppe
för att göra honom glad.
Kommer han någonsin att få veta det?
Han kanske inte vill veta
kanske gör sanningen ont i honom också.
Att jag verkligen älskade honom
och älskar honom fortfarande.




Fri vers av candyfloss
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-09-18 17:14



Bookmark and Share


  fantasifoster
Fin!

Är den skriven till någon?
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

candyfloss
candyfloss