Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
¤Även detta är något gammalt jag skrivit i en dagbok på någon random sajt. Vet inte vart jag fått det ifrån men...¤


Bitar

En känsla så verklig
När ingen förstog
Då allt blev fel
Och hoppet dog

En önskan så hoppfull
Innan allt försvann
Med vilja att leva
Som faktiskt var sann

Ett minne så ensamt
Är allt som finns kvar
Till minne av livet
Som en gång var ...




Fri vers av Serafisk
Läst 517 gånger
Publicerad 2004-11-10 22:47



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
gillar denna extremt!!!! kram
2005-05-03

  Tommy Nordin
Mycket bra ! verkligen
2005-02-24

  Rasmus Tegebjer
Fint skrivet.. det märks att du försöker få frma en bild av något förgånget.. allt vanligt bland texter.. (Speciellt mina) men Dui fångar upp läsare ganska fort i din text... tack för att låta mig liksom alla andra få läsa en sådan fin dikt.
2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Serafisk
Serafisk