Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska toner

Du spelar på känslor
och falska toner
spräcker
illusionen

Men du har aldrig brytt dig
om musikalitet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-09-02 12:37



Bookmark and Share


    Per Lindblom
Snyggt och rytmiskt om svekfulla sinnesintryck. Fixa felstavningen på ”illusionen” bara - det är det enda som stör...
2006-09-02

  DanSan
****************************

Mycket bra beskrivit om alla dessa

falskspelande krossande slag av

verbalt skit skjutande toner som

man då och då råkar ut för!!!

Bravo OLA!!!


MVH Dan

****************************
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan