Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2/9 2006

Pest och pina
i solen tina

Lördagen bådar gott




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 143 gånger
Publicerad 2006-09-02 12:38



Bookmark and Share


  W.Riter
Undrar vad som vankas???:-)
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan